FAİZ UYARISI İLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

2 yıl önce 'Faizi terk edin' reklamını veren 25 yaşındaki Ahmet Özcan, otobüs reklamlarına devam ediyor. Halk otobüslerinin arkasına asılan reklamlar, dikkat çekince otobüslerin içlerine de Peygamber Efendimiz (S.A.S)'in yol gösterici hadisleri reklam olarak veriliyor. Reklamlar ise otobüsü kullananların dikkatini çekiyor. İnegöl'deki bir mobilya firmasında çalışan 25 yaşındaki Ahmet Özcan reklamları kendi maaşıyla yaptırıyor.

TEBLİĞ GÖREVİMİ YAPIYORUM

2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban bayramına kaç gün kaldı?

Tebliğ görevini yaptığını aktaran Özcan, "Böyle bir planım vardı. Allah'ın izniyle nasip oldu yaptık. Kendi imkanımla yaptım. Sosyal medyada konuşuldu. Amacım zaten buydu insanlara ulaşmaktı. Hedefim Allahın rızası için sadece tebliğ etmek. Başka da hedefim veya her hangi bir amacım yok. 2 yıldır bu reklamları yapıyorum. Şimdi 9 farklı otobüse, ayetler hadis reklamı verdik. Herkes üzerine düşenini yapsın. Az çok fark etmez. Ahir zamandayız inşallah tebliğ ederek kardeşlerimizi kurtaracağız" diye konuştu.

Verilen reklamlarda : "Hiçbir anne-baba, çocuğuna güzel terbiyeden daha kıymetli bir bağışta bulunmamıştır." (Tirmizi, Birr, 33)

"Bir millet nefislerini (kendini) bozmadıkça, Allah onların durumunu değiştirmez." (Ra'd, 13/11)

'Faizi terkedin! Yok eğer böyle yapmazsanız, Allah'a ve Peygamberine savaş açtığınızı bilin...(Bakara 279)'

Nur 31-Mü'min kadınlara da söyle; gözlerini (haramdan) sakınsınlar ve ırzlarını korusunlar; (*) (el, yüz gibi) görünen kısımları müstesna, ziynetlerini göstermesinler ve başörtülerini yakalarının üzerine kadar salsınlar!

"Sana ölüm gelinceye kadar rabbine ibadet et"