İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, İNULAŞ A.Ş olarak vatandaşların rahat, güvenli ve konforlu seyahat etmeleri için her geçen gün kendilerini yenilediklerini söyledi.

Floya yeni araçlar dahil ettiklerini aktaran Bayram, "112 Adetlik halk otobüsü filomuza 5 adet 2020 model karsan jest marka araç daha ilave ederek, ulaşım ağında ki verimliliğimizi arttırıp, vatandaşlarımızdan gelen talepler ve yapılan denetimler neticesinde uygun görülen güzergahlara da takviyelerimizi yapacağız. Yeni alınan bu 5 adet aracımız şehir içi trafiğini rahatlatmak adına ve kullanımı kolay olması sebebiyle 612 nolu güzergahımızda ki araçlarımızın yerine çalışacaktır."

"612 nolu güzergahımızdan boşa çıkacak olan 5 adet otogar sultan marka otobüslerimiz ile yeni liste düzenlememiz neticesinde yoğun hatlarımıza da dakika aralıkları sıklaştırılarak yapılacak. Takviyeler ile 616 nolu hattımıza 1 araç, 618 nolu hattımıza 1 araç, 619 nolu hattımıza 1 araç, 620 eğitim kampüsü güzergahımıza 2 araç, 621 Baykoca TOKİ hattımıza 1 araç ve 623 nolu Huzur güzergahımıza 1 araç olmak üzere, toplamda 7 araçlık takviyemiz olacaktır" dedi.

Kampüs hattında yaşanan sıkıntıyı da ilave 2 otobüs ile çözeceklerini belirten Bayram, "Mesai saatlerinde günlük taşıma kapasitemizin 46.000-48.000'lere ulaştığı günlerde sabah saat 09.00'a kadar 15 bin vatandaşımızın araçlarımızı kullandığı göz önünde bulundurulduğun da, bu sayıda yaklaşık olarak günlük taşıma kapasitemizin ortalama %30'luk kısmına tekabül etmektedir."

Fatih’te firari maymun sahibinden kaçtı Fatih’te firari maymun sahibinden kaçtı

"Bu oranın hem İnegöl'ümüzde hem de toplu taşımanın olduğu tüm illerimizde belirtilen saat aralığında yoğunluğun olduğu aşikardır. Bu yoğunluklarında üstesinden gelmek adına yapmış olduğumuz takviyeler ve düzenlemeler ile vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunmaya onları işlerine ve yuvalarına daha çabuk ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Ayrıca eğitim kampüsü güzergahımıza da yapmış olduğumuz 2 adetlik otobüs takviyesi ile öğrencilerimizin de daha rahat bir biçimde seyahat etmelerini amaçlamaktayız. Yeni liste düzenlememizin ve alınan yeni araçlarımızın İnegöl'ümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Rabbimiz kazasız belasız yolculuklar nasip eylesin" diye konuştu.