Hükümlülerin sosyal hayata adaptasyonunun sağlanması için Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü ile İŞKUR İnegöl Şubesi tarafından açılan kursa katılan B.D., kurs belgesiyle başvurduğu İŞKUR'dan küçükbaş desteği aldı.

Toplam 30 bin TL civarında destek alan şahıs, iş sahibi oldu. Yeni Yörük Mahallesi'nde küçükbaş yetiştiriciliği yapan B.D., Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanarak gözaltına alındı. Uyuşturucu ticareti yapma ve ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı Türk kızlarından Avrupa'da 'altın' başarı

İkinci kez uyuşturucu ticaretinden yakalanan şüpheliye verilen desteklerin geri alınıp alınmayacağı ise merak konusu.

Bu arada uyuşturucu madde ile mücadele çalışmaları kapsamında yürütülen planlı çalışmalar sonrasında İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin desteğiyle geçtiğimiz günlerde İnegöl ve Bilecik'te eş zamanlı uyuşturucu operasyonu yapmıştı.

İnegöl ilçe merkezi, Yeniyörük ve Hacıkara mahalleleri ile Bilecik'in Nazifpaşa Mahallesi'nde bulunan 6 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda; 5 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve şüphelilerden B.D., ile S.Ş., tutuklanırken; O.Ç., B.K., ve S.Ç., adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.