Yeniden yönetime seçilen İnegöl Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Saadettin Erdoğan ve yönetimi ilk ziyareti Kaymakam Eren Arslan'a gerçekleştirdi. Dernek yönetimi daha sonra Belediye Başkanı Alper Taban ve Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay'ı ziyaret etti.

Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap Alanya Belediyesi’nin borç bakiyesi afişine MHP'den alacak kalemli afişle cevap

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Saadettin Erdoğan, "Kongremizin ardından görev dağılımını yönetim kurulu içerisinde gerçekleştirdikten sonra ilk olarak protokol ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. İnegöl'de yaşayan Bayburtlular olarak 8 bin kişilik camiaya mensubuz. Derneğimiz camiamız ile birlikte yaşadığımız şehrimiz İnegöl'de sosyal ve kültürel anlamda, üretim ve ticaret anlamında katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu bağlamda kültür faaliyetlerimiz ve diğer çalışmalarımız devam edecektir. Bizleri ağırlayan ilçe Kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve cumhuriyet başsavcımıza camiamız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.