Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen Dostluk Maçı İnegöl İlçe Stadyumunda oynandı. Hakan Yemişken'in yönettiği mücadelede Ahmet Mestan köprücük kemiğini kırarak sakatlandı.

4-2 kazandıkları mücadele sonrasında değerlendirmelerde bulunan İnegöl Kaymakamı Eren Arslan şunları söyledi: "Biz bugün aslında sporun hem sağlık açısından hem sosyalleşme açısından ne kadar önemli olduğunu ortaya koymak için İnegöl'de göre yapan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile birlikte bir dostluk maçı, gösteri maçı yaptık. Güzel, eğlenceli ve dostane bir maç oldu. Bir kez daha gençlerin sporun birleştirici gücünde buluşmasını diliyorum. Biz de bu anlamda İnegöl'ümüzde herkese spor yaptırabilmek amacıyla bir proje de ortaya koyduk. Tüm kulüpleri tüm okullarımızı sporun tüm branşlarıyla buluşturmaya gayret edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda İnegöl'de yaşayan herkesin gündemine sporu sokmayı hedefliyoruz. Ben katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."