ADAY ADAYLARI SAHNEYE ÇIKTI

Mobilya Müzesi Konferans Salonunda geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirilen programda, belediye başkalığı için aday adayı başvurusunda bulunan Adem Demirel, Adli Kavukçu, Asuman Akçay Sakallı, Ayşe Kuş Taşkın, Bülent Temelli, Devrim Kosova, Erkan Akyürek, Hasan Aydın, İsmail Kösen, Nedim Bayram, Sedat Öpçiner, Savaş Ateş, Tevfik Bayraktaroğlu, Umut Ortakçı, Veysel Torun ve Yavuz Uğurdağ partililerin karşısına çıktı.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan yaptığı açıklamada; "Toplantımızın konsepti aday adayı arkadaşlarımızı daha iyi tanımanızdır. Bizler her adaya bir karış mesafedeyiz. Koltuk bir tane... İçinizden biri aday seçilecek. O zaman aynı bugün olduğu gibi yine hep beraber el ele kol kola adayımızın yanında olacağız. 16 aday adayımız, bir mevcut Belediye Başkanımız var. Teşkilatım ve kendi adıma her birinize ayrı ayrı başarılar diliyorum. Hepimizin ortak paydası kentimizdir. Çıkacak karar hepimize hayırlı olsun. Kutlu davamızın lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunda Rabbim bizleri muvaffak etsin. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARI BAŞVURMADI

Belediye başkanlarının aday adaylık başvurusunda bulunmadığını aktaran Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Belediye başkanı olmamdan ötürü ben doğal aday olarak kabul edildiğim için aday muamelesi görmüyorum. Sizlerin karşınızda çok heyecanlıyım. Ben bu teşkilatın içinden çıktım. Alper Taban bu işi çok iyi bildiğinden değil teşkilatımızın destekleri, kıymetli Meclis Üyelerimizin de bizlere görev tevdi etmeleri, beraberinde Cumhurbaşkanımızın da onaması ve Allah'ın takdiri ile beraber bu görevi yapıyorum. Ben inanıyorum ki buradan nice Belediye Başkanları çıkacaktır. Bizler bir teşkilatız. İnegöl teşkilatı omuz omuza kenetlenmiş, bir ve beraber şekilde bundan sonra da bu gücü, birlikteliği daha da artırarak yoluna sımsıkı devam edecektir."

"Aramızdan şehrimizin Belediye Başkanı çıkacak, bizler de o Belediye Başkanımızın arkasında duracak ve en güzel şekilde çalışacağız. Buna hiç kimsenin şüphesi olmasın. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Ben de bu düsturla çalışıyorum. Bu görevin emanet olduğunun farkındayım. Şuan görevimi güzel yapmaya çalışıyorum. Göreve geldiğim 1 yıldır canla başla gecemizi gündüzümüze katarak tüm üyelerimizle güzel işler başarmaya çalıştık. Allah'ın nasibi ve takdirine inanıyoruz. Temayülde arkadaşlarımızın vereceği oylara saygı duyuyoruz."

Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti

"Burada kırılmak, gücenmek yok. Koltuk bir tane, buraya seçilecek arkadaşımız da adaylardan bir tanesi olacak. Kıymetli Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Aday adaylarına bu fırsatı vererek çok güzel bir ortam oluşturdu. Herkese konuşma fırsatı verdi, herkese eşit mesafede olduğunu her zaman gösterdi. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Burada önemli olan kimin Belediye Başkanı olacağından ziyade birlik ve beraberliğimizdir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından belediye başkan aday adayları isim sırasına göre kürsüye çıkarak, kendilerini tanıttılar ve kısaca İnegöl ile ilgili proje ve fikirlerinden bahsettiler. Programda ayrıca form dağıtılarak teşkilat üyelerinden aday adayı 16 isimle ilgili görüşlerini yazması istendi.