A TAKIMA DAHİL OLDULAR

A takıma dahil edilen Ahmet Acar, Faruk Güç, Sabri Gündoğan ve Ahmet Uçsoy için kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi.

İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz

4 SPORCU İLE SÖZLEŞME

Altyapı Sorumlusu Mustafa Şeşka yaptığı açıklamada;

"Bu sene de 4 futbolcumuzla profesyonel sözleşmeye imza atacağız. Kulübümüze ve kendilerine hayırlı olsun. İnşallah başarılı olurlar. İmza atmakla her şey bitmiyor. Sonrası daha önemli. İnegölspor'a katkı vermeleri için çok çalışmaları lazım"

ALTYAPIMIZ GÜÇLÜ

"Bundan önceki bazı dönemlerde, altyapımızda yetişen oyuncuların kimi profesyonel yapılırken kimi oyunculara da, o duyguyu yaşamak nasip olmamış. Biz bunun önüne geçmek istiyoruz.

Altyapımızda yetişen tüm oyuncularımız profesyonel sözleşmeyi hak ediyor. Burada yetenek tabii ki önemli fakat bu büyük futbol camiasında biz çocuklarımızın klavuzu olacağız ve gerek kendi takımımızda gerekte iletişim halinde olduğumuz profesyonel kulüplerle oynamalarını sağlayacağız."

AİLELER ÇOK KARIŞMASINLAR

"Çocuklarımız İnegölspor A takımda yer bulamadığında kaderine terk edilmeyecek. Biz görevde olduğumuz sürece onların yanındayız. Ailelere çok iş düşüyor.

Anneler, babalar çok işe karışıyor, hocaları dinlesinler. Hep beraber gayret göstereceğiz. Genç kardeşlerimize tavsiyem kendilerine iyi baksınlar ve çok çalışsınlar" diye konuştu.

Konuşma sonrası genç oyuncular profesyonel sözleşmeleri imzaladılar.