KARŞILAŞMA PAZAR GÜNÜ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 26. hafta maçları Pazar günü oynanacak. Ligde umudu kalmayan iki takımın oynayacağı maç Pazar günü saat 13.00'te İlçe Stadında başlayacak. Mücadelenin hakemi ise Egemen Artun.

KÖTÜ MAĞLUBİYETLER ALDIK

Maça ilişkin değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Fatih Akyel, "Son 3 maçımızı yukarılarda oynayan 3 takımla oynadık. 3'üne de mağlup olduk. Yapacak bir şey yok. 6'da 6'dan sonra bizim için kötü mağlubiyetler oldu. Fikstürümüz şimdi biraz daha hafifliyor, rahatlıyoruz. Oyuncuları konsantre etmekte çok zorlanıyoruz. Çünkü bazı oyuncularımız hedef olmadığını düşünüyor. Ama biz hep söylüyoruz. Mutlaka bir hedef vardır."

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Galatasaray'dan imza şov, 5 isimle sözleşme yenilendi Galatasaray'dan imza şov, 5 isimle sözleşme yenilendi

"6'da 6 yaptığımız seriden sonra yer olarak rahatladık. Oyuncularda bunun bilincindeler. Ama ben onlara her zaman söylüyorum. 'Hazırlık maçı dahi olsa, yenilmeyi hazmetmeyin. Her zaman yenmek için uğraşın.' Bundan sonra alacağımız puanlar bizim için ekstra olacaktır. Elimizden geleni yapacağız. Ligi bitirebildiğimiz kadar yukarıda bitirmeye çalışacağız. Başka oyuncularımıza da şans vereceğiz" dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

İnegölspor-Hacettepe

Gümüşhanespor-Amed Sportif Faaliyetler

Ankara Demirspor-UTAŞ Uşakspor

Bodrumspor-Keçiörengücü

Kastamonuspor 1966-Yılport Samsunspor

Sancaktepe Belediyespor-Sakaryaspor

Eyüpspor-Manisaspor

Bayrampaşa-Niğde Anadolu