"BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM"

Temsilcimiz İnegölspor'da Gümüşhanespor hazırlıkları devam ediyor. Başkan Münür Kanar,zorlu maça ilişkin şunları söyledi: "Bu hafta rakibimiz Gümüşhanespor. Deplasmandan galibiyetle dönmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta istediğimiz bir sonuç alamadık. Elimizden geleni yapacağız. Ben takımıma güveniyorum ve Play Off oynayacak güçteyiz"

Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor

TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM

"Biliyorsunuz bizler bu takımın başarısı için geldik. Şu ana kadar da kimsenin beklemediği bir performans gerçekleştirdik. Kimse bizden bu kadarı başarı beklemedi. Ama bizler her zaman başarılı olacağımıza inandık ve buna göre çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Şimdi geldiğimiz nokta da ise insanlar artık takıma güveniyor ve Play Off oynayacağımıza da güveniyor. Ben ilçe vatandaşlarımıza sesleniyorum. Önümüzde artık uzun bir dönem yok. Bu nedenle takımımıza sahip çıksınlar"dedi.

Kanar, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı:"Destek konusunda eksikliklerimiz var. Her zaman aynı noktaya değiniyoruz. Destek geldiği takdirde emin olun bu takım çok çok daha farklı yerde olur. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. İş adamlarımızın da bizlere destek olmasını bekliyoruz"