GÜNEY AFRİKA'YA GİTTİLER

İMOS tarafından yürütülen İnegöl Mobilyası'na yeni ihracat pazarları kazandırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 2 senedir Hindistan'da fuar organize eden ve bu yıl Güney Kore'de ikinci fuar katılım organizasyonunu yapacak olan İMOS, 2 yıldır Güney Afrika'da yaptığı ikili iş görüşmeleri organizasyonunu bir sonraki aşamaya taşıyarak Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde düzenlenen Design Joburg fuarına katıldı.

DAHA FAZLA İHRACAT

İMOS Başkanı Okan Güler, ihracatın önemine dikkat çekerek, "İçinde bulunduğumuz ekonomik şartlar bizi daha fazla ihracat yapmaya yönlendiriyor. Bu kapsamda İMOS olarak yıllardır yeni Pazar çalışmalarını sistematik olarak sürdürüyoruz. Daha önce Hindistan'da başlattığımız çalışmaları bu sene üçüncüsünü düzenleyeceğimiz fuarla büyütmüştük. Aynı şekilde Güney Kore'de art arda yaptığımız alım heyeti organizasyonları ve ikili iş görüşmeleri organizasyonlarını geçtiğimiz yıl fuar katılımı ile taçlandırmıştık. Bu sene de aynı şekilde 2 senedir üzerine çalıştığımız ve fayda gördüğümüz Güney Afrika pazarında bir fuar katılımı gerçekleştiriyoruz. İnegöl'den 8 firma ile Design Joburg fuarına katılım gösterdik. Amacımız hem İnegöl Mobilyasını daha fazla insana durmak hem de sanayicimize yeni Pazar imkanları sağlamaktır."

İHRACATÇIYA CİDDİ DESTEKLER

"Devletimiz ihracatçıya her anlamda ciddi destekler veriyor. Bu fuar katılımları da aynı destekler kapsamında faydalandığımız destekler. Biz dernek olarak üyelerimizin devletin verdiği desteklerden azami faydayı görmesi için uğraş veriyoruz. İnşallah bu desteklerle beraber ihracatımız artacak. Homesse Koltuk, Homage Mobilya, Eral mobilya, Uğurdağ Mobilya, Luxen Koltuk, Sardunya Koltuk, Titi Genç Odası ve Okan Koltuk olarak fuarda yer aldık. Bu fuardan sonra Hindistan fuarımız var. Tüm İnegöllü mobilyacıları bu fuara da katılmaya davet ediyoruz. Biz bu pazarlarda ısrarcı olursak başarıda gelecektir." diye konuştu.

Altın Ne Kadar? 18 Nisan Güncel Altın Fiyatları Altın Ne Kadar? 18 Nisan Güncel Altın Fiyatları