İnegöl Belediyesi, şehirdeki parkları daha güvenli hale getirebilmek adına 'Güvenli Park' projesini hayata geçirdi. Bu kapsamda çocuk parkları güvenlik kameralarıyla donatılıyor.

Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem! Muğla'da 3,9 büyüklüğünde korkutan deprem!

Güvenli Park' projesi son olarak Mahmudiye Mahallesi Cenon Bulvarında bulunan çocuk parkında uygulandı. Güvenli park uygulamalarının devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Alper Taban, " Yaptığımız çalışmayla vandalizmin önüne geçmek istiyoruz. Parklar nihayetinde kamu malı. Bunlara zarar verenler olabiliyor, bunların önüne geçmek istiyoruz. Yine çocuklarımızın aileleriyle beraber güvenli bir şekilde eğlenmelerini ve vakit geçirmelerini arzu ediyoruz."

"Güvenlik kamerası taktığımız parklarımız güvenli hale getiriliyor. Bazen yapmanın kolay yaşatmanın daha zor olduğunu görüyoruz. Güvenli park projemizin devamı da gelecek. Acil durum butonlarını parklara yerleştireceğiz. Butona basan vatandaş çözüm masasıyla görüntülü konuşacak ve sorununu iletecek. Proje tamamladığında daha güvenli parkların hayata geçtiğini göreceğiz." diye konuştu.