Pandemiye rağmen 5-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen fuar, sektöre ilaç oldu. Beklentilerin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçiler fuarı ziyaret ederken; fuar sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdü.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte fuarın değerlendirmesini yapan MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, fuarda koronavirüs tedbirlerinin yoğun bir şekilde uygulandığını ve kapı girişlerinde ziyaretçilerin HES kodlarına bakılarak ateşlerinin ölçüldüğünü ve maskesiz ziyaretçilerin fuar alanına alınmadığını söyledi.

Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu

Pandemi sürecinde birçok organizasyon ve fuarın ertelendiğini aktaran Başkan Uğurdağ, "Gerek sektörden gerekse vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine Modef EXPO Fuarımızı gerçekleştirme kararı aldık. Sağlık Bakanlığımızın belirlediği tedbirlere uyarak 5 Ekim tarihinde 44. kez kapılarımızı tüm dünyaya açtık. 182 katılımcı firmamız ile birlikte pandemi tedbirlerine azami şekilde riayet ederek başarılı bir şekilde fuarı hayata geçirmiş olduk."

"İnegöl Mobilya Fuarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da hem yerli hem de yabancı alım heyetlerinin gözdesi olmayı başardı. Bu sene uçuşa açık olan birçok ülkeden ve değişik bölgelerden dış alım heyetleri ve ithalatçı firmalarımız fuarımızı ziyaret ettiler. Rakamlara baktığımızda, 78 ilimizden 11 bin 078 profesyonel ziyaretçi, 67 ülkeden bin 239 profesyonel yabancı ziyaretçi ve 2 bin 105 biletli ziyaretçi olmak üzere toplamda 14 bin 422 ziyaretçinin 5-10 Ekim tarihleri arasında fuarımızı ziyaret ettiğini görüyoruz."

"Pandemi dönemi olmasına rağmen Asya kıtasından 23, Avrupa kıtasından 22, Afrika kıtasından 15 ve Amerika kıtasından ise 7 ülkeden olmak üzere toplam 67 ülkeden şehrimize ve fuarımıza yabancı ziyaretçilerin gelmiş olması, ne kadar doğru ve profesyonel bir iş gerçekleştirdiğimizin de bir kanıtıdır. Bu güvenin oluşmasında çalışmalarımıza katılım gösteren ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Şehrimizin ve İnegöl Mobilyasının tüm dünyaya tanıtılması ve hak ettiği noktalara ulaşması adına her zaman çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

"İnşallah pandemi sürecini de atlatarak daha sağlıklı ortamlarda her zamanki gibi üzerine katarak daha iyi işler ortaya koymayı temenni ediyorum. Bu vesile ile çalışmalarımızda emeği geçen MODEF Yönetim Kurulumuza, MODEF Personelimize, katılımcı firmalarımıza ve emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlarımıza gerek tedbirlerin alınmasında gerekse fuarımızın oluşmasında gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.