Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu
2012-2013 sezonunda Gençler Gücü Spor Kulübünün kadrosunda yer alan ve attığı 27 gol ile gol kralı olan Özgür Gür 1 yıl aradan sonra yeniden Gençler Gücünde.

GOL YOLLARINDAKİ SIKINTIYI ÇÖZDÜK
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Vekili İbrahim Ergün: “Özgür kardeşimiz gol bölgelerinde etkili bir oyuncu. Geçtiğimiz yıl birçok maçta yakaladığımız gol pozisyonlarını gole çeviremedik ve zor günler geçirdik. Bu yıl tecrübeli oyuncularımızın yanında yetenekli futbolcuları kadromuza katarak iyi bir ekip yapmaya özen gösteriyoruz. Aceleci davranmadan sabırla çalışıyoruz ve ortaya güzel bir ekip çıkacağına inanıyoruz. Özgür kardeşimiz bu yıl yine atacağı goller ile adından övgü ile söz ettirip profesyonel olacağına inanıyoruz” dedi.

GERİ DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM
Golcü oyuncu Özgür Gür ise imza töreni sonrasında şunları söyledi: “1 yıl aradan sonra yeniden Gençler Gücü spor kulübüne geri döndüğüm için mutluyum. 2012-2013 sezonunda Süper Amatör Küme Bursa şampiyonu olan kadroda yer almış ve gol kralı olmuştum. İnşallah bu sezonda atacağım goller ile takımıma katkı sağlamak istiyorum. Atılan bu imzaların hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”