Bakan Tekin, gastronomi yarışmasının başladığını duyurdu Bakan Tekin, gastronomi yarışmasının başladığını duyurdu

Tea Time (Çay Saati) etkinliği ile anadili İngilizce olan yabancı öğretmenle öğrenciler bir araya gelerek öğrendikleri İngilizce teoriyi, pratikte uygulayarak gerçek yaşama yansıtıyorlar.

ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ

Okul müdürü Bilal GÜLER, İngilizce eğitimini geliştirecek ve öğrencilerin konuşma becerisinde aktif bir şekilde rol alacağı, 'Tea Time (Çay Saati)' etkinliği ile yabancı dil öğretmeni ve öğrencileri bir araya getirdiklerini söyleyerek, böylelikle öğrencilerin İngilizce konuşup pratik yaparak, daha çabuk öğrendiklerini kaydetti.

Ayrıca GÜLER , "Haftanın belli günü Çarşamba günleri gerçekleştirilen etkinliğimizde, öğrencilerimiz Nativespeaker ( anadili İngilizce olan öğretmen)ile sabahları 40 dakika boyunca öğrencilerin derste öğrendikleri kelimeler, dilbilgisi ve kalıplarla ve bir kitaba bağlı kalmadan, güncel konular ve günlük yaşam hakkında çay ve kurabiye eşliğinde özgürce sohbet ediyorlar. Güne İngilizce sohbetle başlayan öğrencilerimiz bu etkinlikten büyük keyif aldıklarını ve çarşambanın gelmesini iple çektiklerini dile getiriyorlar," diye konuştu.