Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi

HAKAN ÖZDEMİR HALKIN İÇİNDE

Pazar günü İnegölspor'un maçında tirübünlerde yer alan ve taraftarı kapıda karşılayıp tek tek tokalaşan Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir, maç sonrasında Kültürpark'ta gençlerle bir araya gelmiş, Pazar akşamı da Kafkasspor'a bir ziyaret gerçekleştirmişti. Özdemir, dün de Pazartesi Pazarını ziyaret etti

PAZARTESİ PAZARINI ZİYARET ETTİ

Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir, Pazartesi Pazarını ziyaret etti. İYİ Parti İlçe Başkanı Eray Soral ile partililerin de eşlik ettiği ziyarette; pazar yerinde esnafları gezen Özdemir, alışveriş yapan vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Özdemir, modern pazaryeri kazandırmak istediklerini söyledi.

"BEKLEMEDİĞİM BİR İLGİ VAR"

Seçim çalışması programına pazarda başladıklarını aktaran Başkan adayı Özdemir, "Esnafları tek tek gezip, ekonominin nabzını tutmaya çalışıyoruz. Sağ olsunlar halkımızın teveccühü çok fazla. Beklemediğim bir ilgi var. Şuanda aldığımız izlenim fevkalade. Pazaryeri küçüklüğümde de böyleydi. Bugün de bu şekilde. Bunların artık modernize edilmesi gerekiyor. Pazara gelen müşterinin güzel bir ortamda gezmesini sağlamak hem satışları arttıracaktır hem de ekonomiye destek olacaktır." dedi.

ANKET YOK

Şuana kadar anket çalışması yapmadıklarını ifade eden Özdemir, "Anketlerle alakalı herhangi bir çalışmamız şimdiye kadar olmadı. Bir tarafta 15 yıllık bir belediyecilik bir tarafta 65 saati tamamlamayan bir aday var. Gördüğümüz kadarıyla halkın teveccühüyle patladı gitti" diye konuştu.