Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş ile Gelir İdaresi Grup Müdür V. Selim Aktaş ve Gelir İdaresi Grup Müdürü M. Tarık Törer'in de bulunduğu eğitimlere merkez ve ilçe Vergi Dairesi Müdürlüklerinden çalışanlar katıldı.

22 - 23 Şubat 2019 tarihlerindeki eğitimlerin ilk bölümünde İletişim Uzmanı Özlem Aktaş tarafından Yönetici Asistanlığı ve Farkındalık Eğitimi gerçekleştirildi. Devam eden eğitim programında Gelir İdaresi Grup Müdür V. Selim Aktaş ve İnsan Kaynakları personeli tarafından Vergi Dairesi Müdürlüğü Özlük Servisi İş ve İşlemleri konulu bilgilendirme sunumu yapıldı.

23 - 24 Şubat 2019 tarihlerindeki eğitimlerde İletişim Uzmanı Özlem Aktaş tarafından İletişim ve Farkındalık Eğitimi ile Gelir İdaresi Grup Müdürü M. Tarık Törer tarafından Vergi Dairesi Müdürlüğü Takip, İcra, Satış Servisleri İş ve İşlemleri hakkında sunum yapıldı.

Eğitimlerin ardından Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş; iletişime ve kişisel gelişime önem vermemiz gerektiğini, bu bağlamda başta kitap okumayı ve hayatı okumayı sevmenin öneminden bahsederek önümüzdeki dönemlerde de bu tarz eğitim programlarının devam edeceğini söyledi.

MODEF Fuarı 50. Kez Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor MODEF Fuarı 50. Kez Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor

Eğitimlerin sonunda katılan personelimize eğitim sertifikaları verildi.