Bordo Beyazlı camia yeni sezon öncesi dış transferde 4. oyuncuyla sözleşme imzaladı.

TRANSFERLER SÜRECEK

Bursaspor'a Şok Ceza! Bursaspor'a Şok Ceza!

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Basın Sözcü Serdar Nalcı, Yoğun şekilde transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Nalcı, "Göreve başladığımız günden itibaren başkanımız Timur Erezsarı olmak üzere bütün yönetim kurulu arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmekte. Bugün de ligimizde kendi mevkisinin en iyi oyuncularından olan ve orta sahada görev yapan Hasan Küçcük kardeşimizle anlaşmaya vardık. 2 sene boyunca inşallah İnegölspor'a ve İnegöl'e hizmet edecek" dedi.

2 YILLIK SÖZLEŞME

İnegölspor'da olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden yeni transfer Hasan Küçcük ise "İnşallah 2 yıllık sözleşme süreci içerisinde İnegölspor'u PTT 1.Lige taşımak için elimden geleni yapacağım. İnegölspor'un bu ligdeki potansiyelini, son derece iyi biliyorum. İnşallah elimden geleni yapacağım. Hep beraber bir üst lige taşıyacağız."

"Benimde buraya gelmemde vesile olan yönetici ağabeylerime ve İsmail Güldüren ağabeyime çok teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlı uğurlu olur inşallah" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Küçcük, 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.