25 YILDIR ÖDEMELERİNİ HİÇ AKSATMADILAR

Çeşitli vergilendirmelerle ilgili mükellefleri bulunan İnegöl Belediyesi, en sadık mükelleflerini plaketle onurlandırdı. Belediye Başkanı Alper Taban, 25 yıldır ödemelerini zamanında, düzenli ve itina ile gerçekleştiren 75 yaşındaki Süleyman Özalp ve 23 yıldır İnegöl Belediyesi'nin mükellefi olan 66 yaşındaki Şahinaz Arslan'ı evlerinde ziyaret ederek kendilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür edip plaket takdim etti. Ziyaretlerde İnegöl Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Emin Dündar da hazır bulundu.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Dünya Türk doğal taşını almaya geldi Dünya Türk doğal taşını almaya geldi

İlk ziyaretini 75 yaşındaki Süleyman Özalp'in Kemalpaşa Mahallesindeki evine gerçekleştiren Taban, bu duyarlı davranışı için Özalp'e teşekkürlerini sundu. Örnek vergi mükellefi olması hasebiyle Süleyman Özalp'e plaketini takdim eden Taban, ardından 66 yaşındaki Şahinaz Arslan'ın evini ziyaret etti. Başkan Taban'ı evlerinde ağırlayan iki örnek vergi mükellefi de bu yaşta böylesi bir plaket almanın kendileri için onur verici bir durum olduğunu söylediler.

İNSANA HİZMET EDİYORUZ

Ziyaretler sırasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, "Bugün Süleyman Özalp amcamızın evindeyiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz hanelerini bizlere açtıkları için. İnegöl Belediyesi olarak sadece belediyecilik hizmeti vermiyoruz. İnsanı merkeze koyduk ve insana hizmet ediyoruz. Değerlerimizi de her fırsatta hatırlayıp onlara teşekkür etmesini biliyoruz. Bugün de vergi haftası dolayısıyla mükelleflerimizden düzenli ödemeler yapan, aksatmadan, bilinçli bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren vatandaşlarımıza teşekkür etmek için ziyaret ediyoruz. Her vatandaşımızı böyle tek tek ziyaret etme imkanımız olmayabilir. Bu hafta iki vatandaşımızı ziyaret edelim istedik. Bir bay ve bir bayan olarak belirledik mükelleflerimizi. İlk ziyaretimizi de 25 yıllık mükellefimiz olan Süleyman Özalp Beye gerçekleştiriyoruz" dedi.

ÖDENEN VERGİLERLE HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Vergi ödemelerini düzenli olarak gerçekleştiren mükelleflere teşekkür eden Başkan Taban, "Onların verdikleri destekler sayesinde biz de şehrimizde hizmetlerimizi aksatmadan yerine getiriyoruz. Aynı zamanda vergilerini zamanında ödeyerek tüm vatandaşlarımıza da örnek oluyorlar kendileri. Vergilerini yatırarak kazançlarını da daha bereketli hale getirdiklerini düşünüyorum. İnşallah tabi biz bu bilincin artması için çalışacağız. Onlara da canı gönülden teşekkür ediyorum. Marifet iltifata tabidir diye bir söz var. Bizler de buna karşılık zaman zaman bu ziyaretlerimizi yapmaya devam edeceğiz. İnegöl'ü de el birliği ile büyütmeye, güzelleştirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

52 YILDIR İNEGÖL'DE YAŞIYORUM

Örnek vergi mükellefi Süleyman Özalp ise "Hanemize teşrif ederek bizleri onure ettiniz. İnşallah sizlerin de yolu açık olsun. 52 yıldır İnegöl'deyim. Bu 52 yıl zarfında her konuda vatanıma, milletime saygıda hiçbir zaman kusur etmedim. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ

Başkan Taban'ın ikinci ziyareti ise Arslan ailesinin Turgutalp Mahallesindeki evi oldu. Burada vergi mükellefi Şahinaz Arslan'ın eşi emekli öğretmen Melek Arslan tarafından karşılanan Taban, 23 yıllık mükellefi olan Şahinaz Arslan'ın da bugüne kadar vergilerini hiç aksatmadan ödediğini ifade etti. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Melek Arslan, "İnsanlar karşılıklı dayanışma ile kendi üzerine düşen görevleri yerine getirerek zorlukları kolaya çeviriyor. Biz vatandaşlık görevimizi yerine getiriyoruz. Sizler de kamu görevlerini yerine getirdiğinizde toplum olarak kazanmış oluyoruz. İnşallah bu böyle devam edecek" şeklinde konuştu.