Eski Bakan evinde ölü bulundu Eski Bakan evinde ölü bulundu

ORHANİYE MAHALLESİNDE 21 ARAÇLIK OTOPARK YAPILIYOR

Her geçen gün artan araç sayısı ile birlikte yaşanan otopark problemini gidermek adına farklı bölgelerde mahalle otoparklarını hayata geçiren İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesinde 21 araçlık otoparkın yapımı için çalışmalara başladı. Geyik Sokakta otopark ihtiyacını gidermek üzere yapılan çalışmalar devam ederken, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki AK Partili yöneticilerle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

İnceleme sırasında bir açıklama yapan Başkan Taban, "Orhaniye Mahallesi Geyik Sokakta otopark ve yeşil alan düzenlemesiyle ilgili çalışmamızı yerinde görmek için buradayız. Geçmişte burada daha büyük bir yeşil alan varken, mahallemizin ihtiyaçları doğrultusunda yeniden revize edilerek mahallemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyacı olan hem kısmi bir yeşil alan hem de otopark uygulamasıyla burada daha kullanışlı bir yapı hayata geçirilmiş olacak. Artan araç miktarı dolayısıyla aynı orada otopark ihtiyacı da oluşuyor. İhtiyacımız olan bir husus. Bunu da şehrimizin her alanında çoğaltarak bu artışa cevap vermemiz gerekiyor" dedi.

Çalışma hakkında teknik bilgiler de veren Taban, "640 m2'lik alanda otopark ve yeşil alan düzenlemesini hayata geçiriyoruz. 21 araçlık iki bölümden oluşan bir otopark uygulaması olacak. Yine 125 m2'lik de yeşil alan bulunacak. 200 m2'lik alanda da sert zemin uygulaması yapılacak. Burada sökülen ağaçlar olduğu gibi yerine yeniden dikilen ağaç uygulamamız da olacak. Yapılan çalışmanın öncelikle bu muhitteki vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşımızın her türlü fikri, önerisi ve hatta eleştirisi bizim için değerlidir. Bunları 153 hatlarımıza iletmeniz durumunda biz de hızlıca tespitlerini yaparak sorun neyse ortadan kaldırmak veya bir öneriyse yerine getirilmesi adına gerekli adımları atıyoruz" açıklamalarında bulundu.