Sosyal, kültürel, akademik ve sportif alanlarda üstün başarı gösteren öğrenciler Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürlüğü tarafından gram altın, madalya ve plaketle ödüllendirildi.

Çocuklarının başarısının ödüllendirildiğini gören aileler gururlanarak, duygulu anlar yaşadılar. Program akışı dahilinde Okyanus Koleji Müzik Öğretmenleri Ömer VARGÜN ve Elif ÖZCAN tarafından sunulan müzik resitali ve öğrencilerin halk oyunları gösterileriyle keyifli anlar yaşandı.

OKYANUS KOLEJİ BİLGİ YARIŞMASI FİNALİNDE

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Ortaokullar arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışmasını ön elemesi 22 Mart 2018 Perşembe günü saat 16.00 da Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapıldı.

Yapılan ön elemeye katılan 49 Ortaokuldan 6 Okul 11 Nisan 2018 de yapılacak olan finale kalmıştı. Ön eleme yarışması sonucunda Özel İnegöl Okyanus Koleji 8. Sınıf öğrencileri tüm okulları geride bırakarak birincilikle finale yükselmişti.

11 Nisan 2018 Çarşamba günü Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Genel Kültür ve Bilgi Yarışması finalinde, Okyanus Koleji öğrencileri okulunu başarıyla temsil etti.

OKTANUS KOLEJİ YİNE BİRİNCİ

Her yıl ilçemizde ortaokul 5. Ve 6. Sınıf öğrencileri ve lise 9. Ve 10. Sınıf öğrencileri arasında iki kategoride geleneksel olarak düzenlenmekte olan "Okuyalım Yarışalım " kitap okuma yarışmasında Okyanus Koleji Ortaokul kategorisinde birinciliği alarak başarısını devam ettirdi.

Geçtiğimiz yıl 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen yarışmada da almış olduğu birinciliği sürdürdü.

Türkçe zümresi tarafından hazırlanan öğrenciler 2 aylık bir çalışmanın emeğini ödülle taçlandırdılar.

Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli Turgut Altınok'tan İstifa Açıklaması: 'Ben Değil, Yavaş İstifa Etmeli

Okul yönetiminden yapılan açıklamada: "Özel İnegöl Okyanus Koleji'nde kitap okuyan tüm öğrenciler ve ilçe genelinde birincilik alan 6.sınıf öğrencisi Nisanur DEVECİ, dördüncü Bade AKBULUT ve altıncı Bengü TEKE'nin yetişmesinde emeği geçen Türkçe Öğretmenleri; Leyla BEŞYİĞİT, Leyla BOSTANCI ve Nesibe AKSOY 'u kutluyor Başarılarının devamını diliyoruz." Denildi.