KIYAFETLER GERİ DÖNÜŞÜMDEN

Etkinlik kapsamında öğrenciler yaklaşık bir ay boyunca geri dönüştürebilir malzemelerden yaptıkları giysileri öğrenci ve velilere defile yoluyla sergilediler.

Törende konuşan Okul Müdürü Ahmet DEMİR, geri dönüşümün ve sıfır atık çalışmalarının ülkemiz ekonomisini adına çok önemli bir yer tuttuğunu, öğrencilerimize bu bilinci verebilmek adına yapılan bu etkinliğin çok değerli olduğunu, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim ZENGİN ise, dünyadaki kaynaklarımızın sanıldığının aksine sonsuz olmadığı, kısıtlı olduğu dolayısıyla geri dönüşüm çalışmalarının hayati öneme sahip olduğunu bu kapsamda bu tür etkinliklerle bu anlayışın kazandırılmaya çalışılmasından ziyadesiyle memnun olduğunu söyledi.

Bakan Tekin'den ara tatil mesajı Bakan Tekin'den ara tatil mesajı

Konuşmaların ardından defile gösterisi yapıldı, çalışma yapan bütün öğrencilerle sıfır atık projesi kapsamında en çok atık getiren öğrencilere "çevreci Öğrenci Madalyası" verildi.

Daha sonra okulda Tasarım Beceri Atölyesi olarak açılan "Drama ve Eleştirisel Düşünme Atölyesi ve Oyun sınıfı" nın açılışı yapıldı.