HEDEF PLAY-OFF

Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!

Gençlergücü transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Ayhan Çamlıdağ yaptığı açıklamada;

"Bildiğiniz gibi ilk olarak kaleci Melih ile anlaşarak kalemizi sağlama almıştık. Bu akşam futbola Maliyespor takımında başlayan daha sonra Arabayatağı takımına geçen ve burada yıldızı parlayan sonrasında Kurtuluşspor ve son olarak geçtiğimiz sezon Pınarbaşı takımında forma giyen Okan Kahraman ile anlaşmış bulunuyoruz.

2017- 2018 sezonu için teknik kadrolarımızın vermiş olduğu transfer listesinde görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz iyi bir kadro oluşturmak ve Süper Amatör Küme'de öncelikle Play Off oynamak olacaktır.

Bu amaçla teklif götürdüğümüz Okan kardeşimizin bizleri kırmayıp aramıza katılması sebebi ile kendisine teşekkür ediyor ve yapılan bu anlaşmanın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

HEDEFİ OLAN TAKIMA GELDİM

Okan Kahraman ise;

"Gençler Gücü Spor Kulübünde görev yapan Murat Kışkan hocamız ile daha önce Kurtuluşspor takımında birlikte çalışmıştık. Gençlergücü'ne gelmem konusunda yapmış olduğu teklifi değerlendirdim ve görüşmek üzere kulübümüze geldim yapılan görüşmeler olumlu geçti ve anlaşmış olduk.

Yeni sezonda hedefi olan birtakıma geldiğim için mutluyum. Oluşturulan yeni kadroda iyi isimler var birlikte çok çalışarak iyi sonuçlara imza atacağımızı düşünüyorum. Yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.