Genel Sekreter Avukat Ertan Başdere, derneğe katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, "Başta kurucu başkanımız Mümin Gençoğlu olmak üzere; derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar emek vermiş ve bu yolda her türlü fedakarlığa katlanmış olan tüm yönetici ve üyelerimize saygılarımızı sunar aramızdan ayrılanlara Allah'tan rahmet dileriz. Bal-Göç Derneği olarak İnegöl'ün kültür mozaiğine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda İbrahim Ortakçı Cam sahipleri Ahmet Ortakçı ve Sinan Ortakçı sponsorluğunda dansçılarımıza birer adet kazak ve antrenman t-shirt karne hediyesi olarak verme kararı aldık. Yaptıkları katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız hediyelerimizi çocuklarımız ile paylaştık."

Dünya Tiyatro Günü'nün 64. Yılı: Sanatın Işığında Bir Gelecek Dünya Tiyatro Günü'nün 64. Yılı: Sanatın Işığında Bir Gelecek

Halkoyunları, derneğimiz için bir araçtır, asıl amacımız sadece bir kültür derneği olmak yerine önce yaşadığı şehre sonrada ülkesine faydalı bireyler yetiştirmeye çalışmaktır. Bu doğrultuda başta başkanımız Sayın Mustafa Kahraman olmak üzere elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Kamuoyunun malumu olduğu üzere halkoyunlarının yanı sıra bale eğitimlerimiz ve resim kurslarımızda son hızla devam etmektedir. Değerli öğrencilerimize güzel bir yarıyıl tatili dileklerimizi yönetim kurulumuz adına sunuyorum." diye konuştu.