Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor
4+4+4 eğitim sistemi ile birlikte geçtiğimiz yıl eğitim öğretime başlayan Hacer Salih Yıldız İmam Hatip Ortaokulu'na hayırseverlerin ve okul aile birliğinin katkılarıyla 100 kişilik çok amaçlı salon kazandırıldı.
17 BİN TL'YE MAL OLDU
17 bin TL'ye mal olan salonun açılışı Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve encümen üyelerinin katıldığı törende yapıldı.
HAYIRSEVER VE OKUL AİLE BİRLİĞİ DESTEĞİ
Açılış öncesi konuşan Okul Müdürü Sabit Taş: yeni yapılan çok amaçlı salonun 100 kişilik olduğunu söyleyerek: Salonun okul aile birliği ve hayırseverlerin desteğiyle kazandırıldığını dile getirdi.
BELEDİYENİN DESTEKLERİ
Çok amaçlı salonun 17 bin TL'ye mal olduğunu bildiren Sabit Taş: "Destekleri olan herkese teşekkür ediyorum. Belediyemiz bize her konuda destek oluyor. Belediyenin destekleriyle yine okulumuza seyyar voleybol ve badminton direği getirildi. İmam Hatip lisesinde mezun olan Başkanımızı öğrencilerin görmesi ve tanıması için salon açılışını beraber yapıyoruz. Salon kültürel ve sanatsal faaliyetler için kullanışlı olacak" dedi.
İMAM HATİP OKULLARINA BÜYÜK RAĞBET
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise: İmam Hatip Ortaokullarının 4+4+4 eğitim sistemiyle birlikte büyük rağbet görmeye başladığını kaydetti. Okulun geçen yıl dönüştürüldüğünü anımsatan Başkan Aktaş: "Geçen yıl okulun bir binası İmam Hatip Ortaokuluna dönüştürülmüştü. Bu sene ise iki binanın tamamı dönüştürüldü. Okulumuzda 630'ye yakın öğrencimiz var. Eskiyi yeni hale getirmek kolay değil. Değişim ve dönüşüm çok kolay bir iş değil. Okul Aile Birliği Başkanımız Haydar Cerrah'ta heyecanla burada çalışıyor. Bu gerçekten gönül işi. Görüldüğü üzere okul pırıl pırıl olmuş. Devletin ve Belediyenin imkanlarıyla okulların standartlarının yükseltilmeye çalışılıyor" diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurdele kesilerek, çok amaçlı salonun açılışı geçekleştirildi.
.