TERCİH DANIŞMANLIĞI YAPACAKLAR

Liseye Geçiş ve Yükseköğretim Kurumları Sınavları için tercih dönemi süresince hizmet verilmesi amacıyla, il genelinde oluşturulan Tercih Danışmanlığı Komisyonları ilçemizde de belirlenen okullarda oluşturuldu.

Liseye Geçiş Sınavı (LGS) tercihleri 2-13 Temmuz tarihleri arasında, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri ise 7-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Komisyonlar, İnegöl Hanife-Selçuk Teşik Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne bağlı hizmet verecek.

Liseye Geçiş Sınavı (LGS) tercihleri için;

Kocatepe Ortaokulu, Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu, Yenice 19 Mayıs Ortaokulu, Ertuğrulgazi Ortaokulu, İstaş Kentaş Ortaokulu, Prof Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu, Hanife Selçuk Teşik Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Müşerref Muzaffer Samda Ortaokulu,

Alanyurt Ortaokulu, Dumlupınar Ortaokulu, TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Sezai Karakoç Ortaokulu, Abdülhamithan Ortaokulu ve Gazipaşa Ortaokulu'nda tercih danışmanlığı büroları kuruldu.

YKS İÇİN DE DANIŞMANLAR GÖREVDE

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri için de;

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yenice Abdurrahman Öztarhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi,

Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi, Hanife Selçuk Teşik Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Turgutalp Anadolu Lisesi ile İnegöl Naire Çikayeva Anadolu Lisesi'nde tercih danışmanlığı büroları kuruldu.

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?