CUMARTESİ GÜNLERİ ÇOCUKLARA TİYATRO VAR

İnegöl Belediyesi, çocukları da unutmuyor. Her hafta Cumartesi günü düzenlenen çocuk tiyatroları büyük ilgi görüyor. İnegöl Belediyesi, minik sanatseverleri tiyatroyla buluşturmak adına bu yıl yeni bir programın dana startını verdi.

Tiyatroyla buluşmayan çocuk kalmasın düşüncesinden hareketle, Cumartesi günleri yapılan çocuk tiyatrosu gösterilerine ilave olarak her hafta Perşembe günü bir okulun öğrencilerine yönelik tiyatro gösterileri yapılıyor. İnegöl'de kültür sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde yapılan tiyatro gösterilerinde, İnegöl Belediye Tiyatrosu çocuk oyunlarıyla miniklerin karşısına çıkacak.

Ateş Pahası Deyiminin Hikayesi Ateş Pahası Deyiminin Hikayesi

OKULLARA DA TİYATRO

Okullara yönelik yapılacak tiyatro gösterilerinin ilki Perşembe günü 16.00'da gerçekleştirildi. İlk gösterim İshakpaşa İlkokuluna yapıldı. Öğrenciler öğretmenleri nezaretinde BMKSM'ne getirilerek burada Necati Arpacı'nın yazıp Volkan Derman'ın yönettiği "Gökkuşağının Altında" isimli oyunu izlediler. Tuğçe Sönmez, Batuhan Sevim ve Ensar Ağız'ın sahne aldığı oyunu ilgiyle izleyen öğrenciler, zaman zaman kahkahalar atmaktan kendilerini alamadılar.