Açık lise ve açık ortaokula kayıt yaptıracaklara uyarılarda bulunan HEM Müdürü Ömer Göktürk, açık lise ve açık ortaokul kayıtlarının 9 Eylül'de başladığını belirterek, "Açık lise yada ortaokula kayıt yenilemek için devlet bankalarına 50 TL kayıt ücreti ücret yatırıldıktan sonra Halk eğitimi merkezi müdürlüğüne başvurarak kayıt işlemleri yenilenmektedir. Kayıtlar 9 Ekim 2020 günü sona erecektir. Son zamanlarda tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de da etkileyen covid-19 salgınına karşı tedbirler alınmaktadır."

Polis Mesleki Eğtim Merkezlerine 7 bin 500 öğrenci alımı yapılacak. Polis Mesleki Eğtim Merkezlerine 7 bin 500 öğrenci alımı yapılacak.

"Kurumumuzda da bu kapsamda tedbirler alınmış olup kayıt için gelen kişiler sıra ile içeri alınmakta ve kayıtları yapılmaktadır. Son hafta kayıtlarda izdiham yaşanmaması için kayıt yenileme işlemi yapacak olan kişilerden ricamız bu hafta içerisinde kurumumuza gelerek kayıt yenileme işlemlerini yapmalarıdır. Son hafta içerisinde daha önceki yıllara bakıldığında bir yığılma söz konusu olmaktadır. Öğrencilerimizin biran önce kurumumuza gelerek kayıt yenilemelerini rica ediyoruz." dedi.