VATAN BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ

Programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Ahmet DEMİR; Dünyanın en pahalı ve en zor topraklarında yaşadığımızı, ecdadımızın her karış toprağını kanı ile sulayarak bize hediye ettiği bu toprakları korumak için birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden çok çalışmamız gerektiğini, ayrıca vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi çok sevmemiz gerektiğini söyledi.

Programa İlçe Milli Eğim Şube Müdürleri Halil İbrahim ZENGİN ve Orhan ÇELİK de katıldı. Orhan ÇELİK yaptığı konuşmada geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın milli duygularını geliştirmeyi amaçlayan bu tür etkinlikleri gerçekleştirdikleri için okul idaresi ve öğretmenlerine çok teşekkür ettiğini, bu vatanı korumak için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Halil İbrahim ZENGİN ise bu program vesilesiyle şu anda ülkemizin birlik ve dirliği için mücadele eden tüm Mehmetçiklerimize Allah'tan muzafferiyetler dilediğini söyledi. Öğrenciler Bayrak ve Şehitlik temalı şiirler okudular, ardından da dua ederek programı tamamladılar. Program sonrası öğrenci ve velilere okul idaresi tarafından lokum ikramı yapıldı.

Bakan Tekin'den ara tatil mesajı Bakan Tekin'den ara tatil mesajı