2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı

İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesine dikkat çekmek için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Bugün 10.30'da Atatürk Bulvarı üzerinde İnegöl Belediyesi Ek Hizmet Binası önünden başlayan "Sıfır Atık Projesi" yürüyüşü düzenlendi.

İlçe protokolünün de öğrencilerle birlikte yürüdüğü etkinlikte, anaokulu öğrencileri atıklardan yaptıkları kıyafetleriyle yürüyüşte yerini aldı. Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Şube Müdürleri ve öğretmenlerle birlikte kalabalık öğrenci grubunun yaptığı sıfır atık yürüyüşünü, ilçe halkı ilgiyle izledi. Yüzlerce öğrencinin katıldığı yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde sona erdi.

Yürüyüş sonrası heykel önünde protokol konuşmaları yapıldı. Açılış konuşmasını Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican'ın yaptığı etkinlikte, ardından Belediye Başkanı Alper Taban ve Kaymakam Şükrü Görücü sıfır atık projesine ilişkin konuşmalar yaparak bu konuya dikkat çektiler. Konuşmaların ardından sıfır atık yarışmasında dereceye giren anaokulu öğrencilerine madalyaları yine protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.