MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor

DEĞERLER EĞİTİMİ

Ziyaretle ilgili konuşan Müdür Yardımcısı İslam Ensaroğlu, "Sosyal medyanın olumsuz etkileri öğrencilerin değerler algısını zedelemeye yöneliktir.Amacımız bu olumsuz etkileri en aza indirmektir.Değerler eğitimi kapsamında sevgi, saygı, merhamet, hoşgörü ve paylaşma değerlerini tecrübe ederek öğrencilerimize hatırlatmak ve farkındalık oluşturmaktır." dedi.

Değerler Eğitimi KulübüDanışman Öğretmenlerinden Esmanur Yılmaz," Bu ziyarette öğrenciler huzurevi sakinleriyle sohbet ederken gayet keyif almış, aynı şekilde huzurevi sakinleri de ziyaretten memnun kalmıştır. Ziyaret sonrasında öğrenciler tarafından yaşlılık döneminde yaşlıların ailelerinin ilgisine ihtiyaç duyduğu; yalnızlık dugusu yaşadığı; merhamet, saygı ve sevgiyi arzuladıkları; yakınlarının vefasını görmek istedikleri gözlemlenmiş ve fark edilmiştir. Öğrenciler ziyaret sırasındaki gözlemleri neticesinde yaşlılara saygı, merhamet, sevgi, vefa, hoşgörü değerleriyle yaklaşmanın ve bunları eksik etmemenin önemli olduğu farkındalığını kazanmışlardır." dedi.

Öğretmen ve öğrenciler huzurevi sakinleriyle sohbet edip hediye dağıttıktan sonra onlara şiir ve türkü dinletisi sundular.

Okul Müdürü Müslim Serbest, ziyarete katılan yönetici, öğretmen ve öğrenciler ile ziyaret için araç tahsisinde bulunan Beyhan Turizm Sahibi Eyüp Beyhan'a teşekkür etti.