Büyük bir heyecanla okullarına koşan öğrenciler eğitim hayatına ilk adımlarını attı. Bu önemli günde minik öğrencileri yalnız bırakmayan aileleri de çocuklarını okulun önünde beklemeye koyuldu. Yapılan törenin ardından öğrenciler uzun bir aradan sonra derse girmenin heyecanını yaşadı.

Öğrenciler okuldaki ilk günlerinde okul kitaplarını masalarında hazır buldu. Milli Eğitim Bakanlığının açıkladığı 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı takvimine göre; 1. dönem ara tatili 15-19 Kasım, yarıyıl tatili 24 Ocak-4 Şubat, 2. dönem ara tatili 11-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 17 Haziran 2022'de sona erecek.

Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu Eskişehir'deki o lise dünya birincisi oldu

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, Şube Müdürleri Halil İbrahim Zengin ve Serkan Çelik yeni eğitim- öğretim yılının ilk gününde Şükrünailipaşa, Sinanbey ve Alanyurt İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru yaptığı açıklamada; "Yüz yüze eğitime tam zamanlı olarak geçtiğimiz için heyecanlıyız. Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, anne-babalarımız ve çok kıymetli yavrularımızla bir aradayız. Okullarımızda alınan hijyen tedbirleriyle ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Velilerimizin endişesi olmasın. Ülkemizi yarınlara taşıyacak olan kıymetli yavrularımızın her daim yanınızdayız." dedi.