Olay, Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 43 yaşındaki anne M.Ç., boşanmak üzere olduğu eşinden ayrı yaşamaya başladı. Başka bir erkekle ile birlikte olduğunu düşünen annesinin evine giden 22 yaşındaki oğlu M.Ç.,tartışmaya başladı.

Net-Ar Araştırma Şirketi'nden Bursa İlçeleri Yerel Seçim Anket Sonuçları Net-Ar Araştırma Şirketi'nden Bursa İlçeleri Yerel Seçim Anket Sonuçları

Öfkesine yenik düşen oğlu M.Ç.'nin bıçak darbelerine maruz kalan M.Ç., kanlar içinde yere yığıldı. Annesini göğsünden ve sırtından olmak üzere 6 yerinden bıçaklayan M.Ç. olay yerinden kaçtı.

Yaralı kadın can havli ile polis ekiplerini arayarak durumu iletti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri içeriden kadının sesini duyunca kapıyı kırarak açtı. Yerde kanlar içinde yatan kadına ilk müdahaleyi yapan 112 ekipleri daha sonra tedavisinin yapılması için M.Ç.'yi Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ameliyata alınan kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

Annesini 6 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan M.Ç. ise polisin sıkı takibi sonrasında kısa sürede yakalandı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.