Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yeni transfer Niyazi Batuhan Salman ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Burada yapılan törende konuşan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!

"Transferlerimiz netleştikçe kamuoyu ile paylaşacağız" diyen Arıcı, "Kastamonuspor 1966 takımından sağ açık mevki Niyazi Batuhan Salman ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Batuhan kardeşimizin takımımıza katkı sağlayacağından şüphemiz yok. İnşallah kendisinin katkılarıyla güzel bir sezon geçiririz. Şuanda görüşme halinde olduğumuz oyuncularımız var." dedi.

İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Niyazi Batuhan Salman ise "İnşallah saha içinde göstereceğim iyi performans ile takımıma katkı sağlayacağım. Arkadaşlarımız ile güzel bir sekip olup İnegölspor'u hak ettiği noktalara getirmek istiyorum. Bana güvendikleri için kulüp başkanımız ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.