Konuya ilişkin yapılan açıklamada;

"Okulumuzda her ay bir değeri alarak öğrencilerimize tüm değerleri benimsetmeyi planlıyoruz. Değerler eğitimi kapsamında Mart ayının konusu olan 'Vatanseverlik' okulumuzda çeşitli etkinliklerle işlenmeye başladı.

Okulumuz tüm sınıf ve atölye kapıları, 'Vatan Sevgisi' konulu Türk ve dünya liderlerinin resimleri ve vatan sevgisini anlatan özlü sözleri ile giydirildi."

MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor

ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİLER

"Ayrıca okulun değişik katlarında 'Vatanseverlik' konulu panolar oluşturuldu. Okulumuz öğrencilerine Vatan Sevgisi değerini benimsetmek için ilçemizde bulunan İnegöl Şehitliğine ziyaret düzenlemiştir.

Ziyarete bir grup öğretmen ve öğrencilerimiz katılmıştır. Burada Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mahmut Macit tarafından, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldıktan sonra öğrencilerimizle birlikte toplu olarak dua edilmiştir. Bu vatan için canlarını hiçe sayan Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun" ifadelerine yer verildi.