Bursa'nın O İlçesinde Adliye Lojmanları İçin İmzalar Atıldı: 36 Dairelik Proje Hayata Geçiyor Bursa'nın O İlçesinde Adliye Lojmanları İçin İmzalar Atıldı: 36 Dairelik Proje Hayata Geçiyor

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Yıldırım ilçesinde uyuşturucu satan İ.C.A. isimli şahsı yakaladı. Şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada 4 kilo 200 gram kannobinoid, ve bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Narkotik ekipleri, diğer operasyonda ise, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde uyuşturucu satın alan 6 kişiyi yakaladı. Bu şahısların ifadelerinden yola çıkan ekipler, S.V. M.Y., İ.A. ve E.M'yi yakaladı. Gözaltına alınan şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda satışa hazır halde 30 gram metamfetamin, bir miktar esrar, kannobinoid ve ecstasy hap ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar sonucunda yakalanan 11 şahıstan 6'sı hakkında kullanmak için uyuşturucu bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken, İ.C.A., S.V., M.Y., İ.A., ve E.M, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.