Açılışta konuşan firma sahibi İdris Boz; "Açılışımıza katıldığınız için teşekkür ederiz. Bizzat seçerek aldığımız en kaliteli tavukları çeşit çeşit baharatlar ve şeflerimizin hazırladığı özel soslar ile harmanlayıp, her damak tadına hitap etmek istiyoruz. Tüm ürünlerimizde taze baharatlar ve taze sebzeler kullanıyor, konserve veya şoklanmış ürünlere menümüzde yer vermiyoruz. En sağlıklı pişirme teknikleri ile trans yağ oluşumundan kaçınıyoruz. Meşe odunda nar gibi kızarttığımız tavuklarımızın yanı sıra, kahvaltı, makarna, salata ve tatlı çeşitlerimizde menümüzde lezzetlerimiz arasındadır" dedi.

Altın Fiyatları Yükselişini Sürdürüyor! 28 Mart Güncel Altın Fiyatları Altın Fiyatları Yükselişini Sürdürüyor! 28 Mart Güncel Altın Fiyatları

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit de konuşmasında; "İnegölümüz ticaretin yoğun yaşandığı bir yer. Her gün yeni firmalarımızın açılışlarını yapıyoruz. Mobilya sektöründen tanıdığımız İdris Boz abimizin yeni yeri hayırlı olsun. Bol kazançlar diliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından dua ile açılış gerçekleştirildi. Açılış sonrasın katılımcılara tavuk ikramı yapıldı.