Mevcut Başkan Resul Kayman'ın muhtarlık seçimlerinde kaybetmesi sonucu İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği olağanüstü kongre kararı aldı.

İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok! İletişim Başkanlığı Yalanladı : Yiyecek ve içecekte KDV artışı yok!

Dernek binasında 2 adayın listesi kıyasıya yarıştı. Yapılan seçimden 113 muhtar oy kullandı. 3 oyun geçersiz sayıldığı seçimde 57 oy alan Çayyaka Mahalle muhtarı Sami Çakmak dernek başkanı seçildi. Kulaca mahallesi Muhtarı Sedat Seçim ise 53 oy aldı.
Seçimin soncunda konuşma yapan eski Dernek Başkanı Resul Kayman, görev süresince Muhtarlar için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyleyerek, helallik istedi.
Dernek Bakanlığına seçilen Çayyaka mahallesi Muhtarı Sami Çakmak, destek verenlere teşekkür etti.
Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Çakmak, "Güzel bir seçim oldu. Muhtarlarımız oy kullandılar. Tercihlerini bizden yana kullandılar. Biz yine biriz, beraberiz, kardeşiz. Muhtarların sorunları hepimizin sorunları. Sorunları çözmek için gereken çalışmaları yapacağız." dedi.

Sami Çakmak başkanlığında yeni yönetim kurulu; Mesut Çelebi, Şükrü Kutluca, Nusret Deniz, Recep Ötünmek, Zeki Ekren, İbrahim Bayram, Şahamettin Aykul, M. Salih Dayan, Rıdvan Uslu, Selami Koşucu ve Şaban Yaman'dan oluştu.