İnegöl Belediyesi, Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Muhtarlar Korosu'nun "Mühürden Notaya" temalı konserini İnegöl'e taşıdı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan 'Muhtarlar Korosu', Pazartesi akşamı 20.00'da İnegöl'de kültür sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen konserle sanatseverlerin karşısına çıktı. Koro, seslendirdiği eserler ve performansıyla dinleyenlerin gönüllerini fethetti.

Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Adil Kansu, siyasi parti temsilcileri, İnegöllü muhtarlar ve vatandaşların ilgiyle takip ettiği konserde Muhtarlar Korosu, Serkan Kiviz'in şefliğinde en güzel eserleri seslendirerek coşkulu görüntülere imza attı. Muhtarları mahalleleri dışında bambaşka bir platformda buluşturan konser, eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Dünya Tiyatro Günü'nün 64. Yılı: Sanatın Işığında Bir Gelecek Dünya Tiyatro Günü'nün 64. Yılı: Sanatın Işığında Bir Gelecek

ÇOK KEYİFLİ BİR KONSER OLDU
Konser sonunda Belediye Başkanı Alper Taban'da sahneye davet edildi. Burada kısa bir selamlama konuşması yapan Taban, "Burada hazır bulunan tüm koroya, muhtarlarımıza, orkestramıza ve burada hazır bulunan hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum. Aslında muhtarlarımızın seçim sathı mahallinde olduğumuz için sahada olması lazım ama bu akşam İnegöllü hemşerilerimiz için sahnedeler. Çok keyifli, güzel bir konser oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz ve İnegöl Belediyemiz el ele verdik ve böyle güzel bir program icra ediyoruz. Tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Büyük keyif aldık, yüreğinize sağlık" dedi.

Konuşma sonrası Başkan Taban koro adına Şef Serkan Kiviz'e plaket takdim etti.