Yazılı açıklama yapan Başkan Ali Matışlı, "İçerisinde bulunduğumuz 1-7 Mart haftası muhasebe haftası olarak kutlanmaktadır. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımın muhasebe haftasını kutluyorum. Maalesef muhasebe haftası coşkumuz Bitlis Tatvandan gelen acı haberle yerini hüzne bırakmıştır. Helikopter kazası nedeniyle şehit olan kahraman askerlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

"Mali müşavirlik sorumluluk bakımından en ağır ve hassas mesleklerden biridir. Mali Müşavirler, Devlet ile iş dünyası arasında bir köprü ve emin bir el olarak görevlerini sürdürmektedirler. Başta Hazine ve Maliye Bakanlığı olmak üzere; birçok kamu kurumu meslek mensuplarımızın hizmetlerinden yararlanmaktadırlar. Sistemin doğru ve etkin çalışmasında kamu görevlilerimizin yanında meslektaşlarımız da etkin bir rol oynamaktadır. Meslektaşlarımızın mükellefler adına yerine getirdiği görevler, kamu maliyesine ve ülke ekonomisinin gelişimine önemli katkı sunmaktadır."

Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı

"Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler üreten, canlı ve dinamik bir Türkiye için çalışmaktadır ve çalışmaya devam edeceklerdir. Biz de İnegöllü mali müşavirler olarak şehrimizin dinamiklerini göz önünde bulundurarak bu sürece katkı koymaya çalışmaktayız. Bu çalışmaların daha etkin ve verimli yürütülebilmesi için yaklaşık 5 yıllık bir aradan sonra tekrar temsilcilik ofisimizi ihya ederek, hizmete açmış bulunuyoruz. Temsilciliğimizin yeniden, tesis ettirilmesi hususunda desteklerini esirgemeyen başta oda yönetim kurulumuza, temsilciliğimiz ofisinin tahsisinde bize öncelik sunan esnaf odaları birliğimize ve tefrişatının yenilenmesinde maddi manevi katkıda bulunan İnegöllü meslektaşlarımıza yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.