Sarı-kırmızı ekiple sözleşme imzaladıktan sonra açıklama yapan Muhammet Demir, "Çok önemli bir camiaya geldim. Transferimde emeği geçen başkanımız ve tüm yöneticilerimize teşekkür ederim. Umarım çok iyi bir sezon geçirip başarılı oluruz. Transferim hem takımım için hem de kendim için hayırlı olsun." dedi.

Kurtuluşspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı Alper Arda ve Başkan Yardımcısı Yalçın Atalay hazır bulundular.

İnegölspor Başkanı Osman Sevim, Sözlerini Tutmayanlara Tepki Gösterdi İnegölspor Başkanı Osman Sevim, Sözlerini Tutmayanlara Tepki Gösterdi

İç ve Dış transfer için start verdiklerini kaydeden Kurtuluşspor Kulüp Başkanı Alper Arda, "Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızda oldu, onların yerine tecrübesi olan ve yeteneklerini bildiğimiz tecrübeli isimleri kadromuza dahil etmek için çalışmalara başladık. Muhammet Demir aramıza yeni katıldı. Muhammet geçen sezon süper amatör kümede oynadığı futbolla dikkatimizi çekti. Yapılan görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı ve renklerimize bağladık. Taraftarlarımıza bu sene iyi futbol izletmek istiyoruz. İnegöl'ü başarılı bir şekilde temsil etmenin mücadelesi içerisinde olacağız. Aramıza yeni katılan arkadaşımıza ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

1994 doğumlu, sağ bek ve sağ açık oynayabilen Muhammet Demir futbola 2006 yılında Bağlarbaşıspor altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla Bursa Merinosspor A.Ş, Karacabey Belediyespor A.Ş, Gürsu Belediyespor, Bursa Doğugücüspor, Karadeniz Güvenspor, Kafkasspor, Bursa Değirmenönü Gençlikspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Kemerçemşe Kanaryaspor formasını giydi.