SON KULLANICIYA DA HİTAP EDECEK

Toplamda 307 markanın boy göstereceği, İzmir'den tüm Türkiye'ye ve dünyaya ulaşacak olan fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan MOSDER Başkanı
Mustafa Balcı
; "Devletimizin 2023 vizyonu kapsamında mobilya sektörünün 5 milyar dolarlık ihracat hedefi buluyor. Bu hedeflere ulaşılması noktasında ülkemizde gerçekleşen fuarları oldukça önemsiyoruz. İzmir, mobilya sektörü için önemli şehirlerimizden biri. B2B görüşmelerinin ağırlıkta olacağı ve aynı zamanda son kullanıcıya da hitap eden Modeko Fuarı, sektörümüzün güçlü organizasyonlarından biri olarak dikkat çekiyor" dedi.

"İHRACAT RAKAMLARIMIZI ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ"

MODEF Fuarı 50. Kez Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor MODEF Fuarı 50. Kez Kapılarını Ziyaretçilere Açıyor

"Ege Bölgesi'nden yapılan ihracat rakamlarına baktığımızda daha çok Almanya, Suudi Arabistan ve diğer Orta Doğu ülkelerinin ön plana çıktığını görüyoruz" diye belirten Mustafa Balcı,"Hem istihdam kapasitesiyle hem de desteklediği yan sektörlerle ülke ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan mobilya sektörü, Modeko Fuarı da yabancı alım heyetlerini de misafir edecek.10 Mart'a kadar sürecek fuar boyunca biz de Mosder olarak üye markalarımızla birlikle 45 farklı ülkeden katılım sağlayacak olan alım heyetleriyle görüşmeler gerçekleştireceğiz. İhracat konusunda verimli işbirlikleri yapacağımızı düşünüyorum. Geçtiğimiz yazdan beri dövizde yaşanan değişkenlikher ne kadar sektörümüzü etkilemiş olsa da bizim ekonomimize olan inancımız tamdır. Vedevletimizin 2023 vizyonu doğrultusunda sektör olarak güçlü duruşumuzla da emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.