155 firmanın boy göstereceği fuarda, mobilyacılar yeni modellerini hazırladı. Beklentinin yüksek olduğu fuar, Cuma günü sona erecek. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun bir şekilde ziyaret etmesi beklenen fuarın açılışı bugün yapılacak. Açılış ise İnegöl ve Bursa protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Koronavirüs tedbirlerinin yoğun bir şekilde uygulanacağı fuarda, kapı girişlerinde ziyaretçilerin HES kodlarına bakılarak ateşleri ölçülecek ve maskesiz ziyaretçiler fuar alanına alınmayacak. İnegöl'deki fuar, 2021 yılında düzenlenen ilk fuar olma özelliğini taşıyor.

AK Parti belediyesi 'Kent Lokantası' uygulaması başlattı AK Parti belediyesi 'Kent Lokantası' uygulaması başlattı

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, "Ülkemizde 2021 yılında düzenlenecek olan ilk mobilya fuarı olma önceliğini elinde bulunduran İnegöl Mobilya Fuarımızda bu yıl 155 firmamızın boy gösterecek. Firmalarımız, yeni sezona yönelik hazırladıkları ürünlerini mobilyanın kalbinin atacağı fuarımızda hem yurtiçi hem de yurtdışından gelecek olan misafirlerimize sergileyecekler. Çok önemli olan fuarımızı gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK

Fuarda koronavirüs tedbirlerinin en üst seviyede olacağının altını çizen Başkan Uğurdağ, "Fuarımız ile alakalı olarak Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulumuzca belirlenen koronavirüs tedbirlerini yerine getirerek güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturduk. Tüm sağlık tedbirlerini aldık almaya da devam ediyoruz. Ekim ayında yaptığımız fuarda bunun tecrübesini en üst seviyede edindik. Fuarımıza katılım göstermek isteyen misafirlerimizin hiçbir tereddütleri ya da endişeleri olmasın." dedi.