ÖĞRENCİLER DE KATILDI

Oda Başkanı Özcan Ayhan gezi ile ilgili yaptığı açıklamasında; "12-16 Ekim tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen İNTERMOB 2019 Uluslararası Mobilya an Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı sektörün öncü firmalarını bir araya getirdi. Oda olarak her yıl düzenli bir şekilde üyelerimizin gelişmesine ve gelişen teknolojiyi yakından takip etmeleri adına önemli bulduğumuz gezimizi bu yıl 15 Ekim Salı günü gerçekleştirdik. Gezimize 1 Otobüs üyemiz katılırken, 1 Otobüs'te Tematik Lise öğrencileri katıldı. İnegöl Mobilya Sanayisini yakından ilgilendiren fuar için gezi düzenlemekteki amacımız, Mobilyacı Esnaflarımızın gelişen teknolojiyi yerinde görmeleri ve yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olmalarına aracılık yapmaktır." dedi.

"FİRMALAR GURUR KAYNAĞIMIZ"

İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi

"Gezimiz esnasında ilçemizin sektöründe söz sahibi olan firmalarını TÜYAP Fuarında katılımcı olarak görmek ve ilçemizi başarı ile temsil etmelerini görmek ayrıca gururumuz olmuştur.

Oda yönetim kurulu olarak esnaflarımızın ticari hayatlarında gelişim adına katkıda bulunacak her projeyi yakından takip etmek ve esnaflarımız ile paylaşmak için yoğun çaba harcamaktayız."dedi.