Meclis toplantısı sonrası partililerle birlikte basın açıklaması düzenleyen İlçe Başkanı Aytekin Torun, "Bugün bir Milliyetçi Hareket Partili ve bir İnegöllü olarak kıvanç doluyuz. Bu gün ilçemiz belediye meclisinden çıkan karar hepimizi duygulandırmış ve memnun etmiştir. İlçemizde kurucu liderimiz, başbuğumuz Alparslan Türkeş'in adının anılması ve ölümsüzleştirilmesi çok kıymetlidir."

"Alparslan Türkeş sadece kurucusu olduğu partinin partilileri için değil tüm Türkiye için önemli bir şahsiyettir. Kendisi şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir albayı, Türk Siyasi tarihinin unutulmaz bir lideri, Türk dünyasının ebedi başbuğu olarak daima hafızalarda yaşayacaktır. Bugün çıkan karar ile vefa borcumuzun bir nebzede olsa ödenmesini umut ediyoruz.

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

İlçemize kıymetli İnegöllülere hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İlçe belediye başkanımıza, ilçe meclisindeki Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerimize ve bu karara imza atan tüm meclis üyelerine teşekkürü borç biliriz. Burada bizimle birlikte olan sevincimizi paylaşan tüm partililere ve hemşerilerimize de teşekkür ederiz." diye konuştu.