Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu Fenerbahçeli futbolcuların cezaları belli oldu
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kafkasspor, golcü oyuncu Mesut Genç ve orta saha oyuncusu Abdullah Öner ile yeniden anlaştı.

BÖLGESEL AMATÖRÜ İSTİYORUZ
Futbolcularla gerçekleşen imza töreninde konuşan Kafkasspor Başkanı Metin Ungan: “Yaklaşık 3 yıldır kadromuzda bulunan ve özellikle geçen sene Kafkasspor’umuza ve İnegöl spor camialarına ilmek atan, attığı goller ile bizlere büyük keyif yaşatan değerli kardeşim Mesut Genç ile bir kez daha nikâhımızı tazeledik. İnegöl’de kime sorsanız bir Mesut Genç olmak ister. Kafkasspor taraftarı kendisine şarkılar yaptı. O da yapmış olduğu çalışmasıyla, attığı golleriyle ve karakteri ile Kafkasspor’da bir efsane oldu. Başarısından ve ahlâkından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bir tarafta da geçen dönem Kafkasspor’umuzda taraftarımızın imparatoru olan Abdullah kardeşimiz duruyor. Bugün çok keyifliyiz. Umarım aynı geçen seneki gibi ve daha da üzerine koyarak yine başarılı olacağız. Bu sene kesinlikle Bölgesel Amatör Lig’i hedefliyoruz. Kendilerine çok güvendiğimiz için bir kez daha onlarla çalışmayı arzu ettik ve onlar da sağ olsunlar böyle bir arzu içerisinde olduklarını söylediler ve tekrar Kafkasspor ile nikâh tazelediler. Onların başarılı olacaklarına yürekten inanıyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Biz kendilerini sevdik ve seviyoruz da. Onlar da bu camiayı sevdiler ki beraberiz. İnşallah geçen seneden yarım kalan her ne varsa bu sene toparlayıp hedefimize ulaşacağız. Bundan bizim hiç şüphemiz yok. Bu keyfi bize yaşattıkları için ve yaşatacakları için peşinen onlara tekrar teşekkür ediyorum. Lig boyunca başarılar diliyorum” dedi.

O SENE BU SENE
İmza töreninin ardından konuşan golcü Mesut Genç ise Kafkasspor’da 3. senesini yaşayacağını belirterek: “Kafkasspor camiası ile tekrardan anlaştığım için çok mutluyum. Bu sene 3. senem. Geçen sene yarım bıraktığımız işi bu sene tamamlamak istiyoruz. O sene bu sene. İnşallah bu sene takımımızı Bölgesel Amatör Lig’e çıkartacağız” diye konuştu.

ANLAŞTIĞIM İÇİN MUTLUYUM
Abdullah Öner ise şunları söyledi: “Geçen sene bazı talihsizlikler yaşadık, sakatlıklar oldu, yapamadık ama Mesut arkadaşımın da dediği gibi o sene bu sene. İnşallah Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağız. Kafkasspor ile anlaştığım için çok mutluyum. Sevdiğim ağabeylerim, kardeşlerim var. Hayırlısı olsun”