Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor
Maç sonrası gazetecilere açıklama yapan İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, bu maçta oynamayan oyunculara şans verdiklerini belirterek, "Bizim için tur atlamak oynamayan oyuncularımıza şans vermek için iyi oldu. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gidip oynamayan futbolcularımızın eksiklerini gidererek onları hazır konuma getirmek istiyoruz. Tabi ki bizim önceliğimiz lig."
"Ligde daha iyi yerlere gelebilmek ve oynamayan oyuncularımızı hazır hale getirebilmek için kupa maçlarımız avantajdır. İnşallah daha çok birlikte oynayıp daha iyi çalışıp İnegölspor'un istediği yerlere gelmek istiyoruz. Şuanda önemli olanın hafta sonu karşılaşacağımız Turgutluspor maçı. Bizim bütün düşüncemiz İnegölspor'u PTT 1. Lig'e çıkarmaktır. Şuan için önceliğimiz Turgutlu maçı. Her maça hafta olarak bakıyoruz. Bizim için olmazsa olmaz maçı kazanmamız gereken maç. Turgutlu maçını kazanacağımızı düşünüyoruz."dedi.
"KUPADA GİDEBİLECEKLERİ YERE KADAR GİTMEYE ÇALIŞACAĞIZ"
Kupa maçları her zaman zor olduğunu ifade eden İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise, "Hele ki alt ligden bir takım ile oynuyorsanız oyuncuları konsantre etmek oldukça güç. O kadar konuşmamıza rağmen özellikle ilk yarı maça iyi başlamadık ve çok basit bir gol yedik. Daha sonrasında hemen peşinden golü bulduk."
" Maçın geneline bakacak olursanız tabi ki yüksek tempo olması da dahil biraz daha istekliydik, Pendik maçına nazaran. Pozisyon zenginliğimiz de vardı tabi o pozisyonları değerlendirmeniz gerekir. Tempomuzu biraz daha arttırarak biraz daha çabuk oynamamız gerekir. Bu yönde geliştirdiğimiz takdirde daha iyi günler bizi bekliyor. Tabi bugün ligde oynatmadığım arkadaşlarımıza şans verdim. Bunların birçoğu da gayet iyiydi antrenman eksiklerine rağmen. Tabi ki daha iyi olacağız. İnegölspor kesinlikle bu değil, tempomuzu arttırmamız lazım. İnşallah taraftarımız daha coşkulu daha istekli ve daha arzulu bir İnegölspor görecek. Bu süreci inşallah en az kayıpla hallederiz. Gaziosmanpaşa maçı sonrası daha hazırlıklı bir hale geliriz diye ümit ediyorum. Geçen yıl dar bir kadroya sahiptik. Bu sene natif oyuncularımız var. Kupada gidebilecekleri yere kadar gitmeye çalışacağız."diye konuştu.
.