Geçmiş dönemde Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor"da teknik direktörlük görevi yapan Teknik Direktör Mehmet Bulut, İnegölspor ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. İnegölspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz: "Geçen yıl 3.Lig 1.Grupta şampiyon olup, 2.Lige yükseldikten sonra Taşkın Güngör ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak, yollarımızı ayırmıştık. Emeklerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Taşkın Güngör"den boşalan teknik direktörlük görevine, kendisine, kişiliğine ve futbol bilgisine sonuna kadar güvendiğimiz Mehmet Bulut önderliğindeki Ferit Altıparmak, Hakan Gökkaya ve Özgür Şahin dörtlüsüyle 2 yıllık anlaştık. Onlarında en az geçen yıl kadar başarılı olacağına inancımız sonsuz. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

"UZUN VADEDE HEDEF BANK ASYA"

İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz İsmail Kartal: Güçlü oyunumuzla rakibimizi yenmek istiyoruz

Bordo Beyazlıların yeni Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise: "Zor bir görev aldık. İnegölspor şampiyon olan bir takım. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Öncelikle İnegöl"de olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Bu takımı buraya getiren Taşkın hoca ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnegölspor olarak hedefimiz 2.Ligde kalıcı olabilmek, keyif veren, zevk veren bir takım olabilmek. En büyük hedefimiz bu. Öncelikle hedefimiz ilk yıl ilk beş içerinde yer almak. Daha sonrada uzun vadede inşallah hedefimiz Bank Asya Ligi" ifadelerini kullandı. Bir basın mensubunun liglerde 3 yıldır görev almamasının kendisi için dezavantaj olup olmayacağı sorusuna şöyle cevap verdi: " Avantajları da dezavantajları da var. Ama ben bu işten uzaklaşmadım. Profesyonel insanım. Sürekli maçları izleyerek, takımları takip ederek geçirdim. Ben avantaj olarak görüyorum"

"FATİH BİZİMLE ANLAŞMIŞTI AMA""

Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz"a ise Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile anlaşan Fatih Gültekin"le alakalı soru soruldu. Gültekin"in İnegölspor ile anlaştıktan sonra Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile anlaştığını yerine herhangi bir oyuncu alınıp alınmayacağı sorusuna Korkmaz, şöyle cevap verdi: "Biz Fatih Gültekin ile transfer görüşmesi yaptık. Kendisi ile 1 artı 1 yıl olarak anlaşmıştık. Biz bu işin imza kısmını bütün kardeşlerimizle 21 Temmuz tarihinde toplanınca yaparız diye düşünmüştük. Benim düne kadar bununla alakalı hiçbir bilgim yoktu. Erzurumspor Başkanı arayınca haberim oldu. Futbolcu ile de görüştüm. O da hakkını helal et dedi. Bizde oynamayı istemeyen bir oyuncuyu tutacak halimiz yok. Bonservis bedelimizi ilettik. Hocamızın vereceği rapor doğrultusunda bu bölgeye transfer yapabiliriz" Konuşmaların ardından yeni teknik heyet 2 yıllık sözleşmeye imza attı.