Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkma sınırlaması getirilmesinin ardından, söz konusu vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla İnegöl'de kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu toplantısını yaptı.

Kaymakamlik toplantı salonunda, Kaymakam Şükrü Görücü başkanlığında yapılan toplantıya; grup üyeleri katıldı.

Toplantıda, Korona virüse karşı ilçede 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkmaması ve bu süre içinde ihtiyaçlarının nasıl karşılanacağı değerlendirildi. Taleplerin karşılanma ve ulaştırılması konusunda gerekli kararlar alındı.

Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem! Gece terleyerek uyanıyorsanız dikkat! Gece terlemesine 5 önlem!

Yürütülen çalışmalardan faydalanmak isteyen vatandaşlar 112, 155, 156 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebilecek.

Vatandaşlara uyarılarda bulunan Kaymakam Şükrü Görücü, vatandaşların evde kalmaları çağrısında bulunanarak, özellikle 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı bulunan vatandaşların kısıtlamalara uymaları gerektiğini söyledi. Görücü ayrıca çocukların market ve pazarlara götürülmemesini istedi.