Bursa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'na bağlı İnegöl Temsilciliği için yapılan seçimde 5 üyelikten 3'ünü Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu, 2'sini ise Çağdaş Muhasebeciler grubu aldı. Başkan Ali Matışlı olurken; Fatih Uslu, Esra Okkay Gümüş, Ersin Can ve Seçil Sülek Güntaş İnegöl temsilciliği yönetim kuruluna seçildiler.

Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu

Bursa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'na bağlı İnegöl Temsilcilik Başkanı Ali Matışlı yaptığı açıklamada; "Çarşamba günü gerçekleştirilen Bursa SMMM Odası İnegöl Temsilcilik seçimi sonucu Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu olarak 5 üyelikten 3'ünü alarak temsil hakkı kazandık. Ekibimize gösterilen ilgiden ötürü teşekkür eder, meslek camiamız İçin hayırlı olmasını dilerim. Ayrıca Çağdaş Muhasebeciler grubu adına seçim yarışında bulunan arkadaşım Ersin Can ve ekibine centilmence geçen seçim yarışı için teşekkür ederim. Bir de başta Başkan Yavuz Uğurdağ olmak üzere İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve personeline ve de Kozahan Şube Sorumlusu İlyas Soytürk'e misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim." dedi.