2018-2019 sezonu Amatör Spor Haftası 8-14 Ekim tarihleri arasında İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün hazırladığı bir dizi etkinlikle kutlanıyor. Hafta nedeniyle Liseli gençler ferdi masa tenisi turnuvası sona erdi.

Yarışma erkeklerde; Spor Lisesinden Emir Berk Akkayalık birinci, İMKB İmam Hatip Lisesinden Yaşar Milaz ikinci, HSY1 Lisesinden Ömer Taşdemir üçüncü, Okyanus Kolejinden Muhammet Oral dördüncü oldu.

Bayanlarda ise Birey Anadolu Lisesinden Leyla Eyüp birinci, Mediha Hayri Çelik Fen Lisesinden Zeynep Durmuş ikinci, Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesinden Hacer Küpçü üçüncü, Küçükçalık Anadolu Lisesinden Elif Yılmaz dördüncü oldu.

Bursaspor'a Şok Ceza! Bursaspor'a Şok Ceza!

GENÇLERİ SALONA DAVET ETTİ

Özel İnegöl Birey Eğitim Kurumları Konferans Salonunda düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren öğrenciler madalyalarını aldı. Kurum Müdürü Yusuf Şevki Yücel yaptığı açıklamada; "Türkiye genelinde 8- 14 Ekim tarihleri arası Amatör Spor Haftası olarak kutlanmaktadır. Biz de İnegöl İlçe Spor Müdürlüğü olarak çeşitli branşlarda bu haftaya özgü faaliyetler planladık. Bu günki masatenisi yarışmalarımız da bu faaliyetlerimizden bir tanesi. Öncelikle bize bu konuda ev sahipliği yapan Birey Eğitim Kurumlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve tüm katılan sporcu kardeşlerimizle onların öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Yarışmada başarı elde eden gençlerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Biz İnegöl İlçe Spor müdürlüğü olarak ücretsiz olmak üzere Masa tenisi, Voleybol, karate, güreş, kort tenisi, halter ve okçuluk branşlarında antrenörlerimizle birlikte salonlarımızla birlikte haftanın her günü hizmet vermekteyiz. Ben sizleri özellikle davet ediyorum. Ya spor yapın, ya spor izleyin ya da sporu destekleyin" dedi.